JНУ “Институт за заштиту и екологију Републике Српске“ Бања Лука проводи обавезну додатну едукацију/семинар о опасним хемикалијама. Додатна едукација/семинар о опасним хемикалијама се проводи у складу са Законом о хемикалијама („Службени гласник Републике Српске“, број 21/18), Законом о биоцидима („Службени гласник Републике Српске“, број 37/09) и Правилником о програму додатне едукације за Савјетника за хемикалије („Службени гласник Републике Српске“, број 69/18).

 

ghs_pictograms1

 

Едукација траје један дан, у два термина, и то 30.10.2020. године са почетком у 9.00 часова (регистрација од 8.30) и у 12.00 часова (регистрација од 11.30), у Хотелу Јелена, Бања Лука, Јована Дучића 25 (локација Чајавец, у склопу Тржног центра Емпоријум) (www.hotel-jelenabl.com). Не подлијеже се провјери знања.

 

Учесници у пријави треба да означе одговарајући термин, док организатор зависно од броја пријављених учесника по групама, задржава право да промијени одабрани термин, о чему ће бити учесници благовремено обавијештени.

 

Семинар ће се одржати уз поштовање епидемиолошких мјера. Сви учесници семинара су дужни да носе маске, а организатор ће осигурати све додатне потребне мјере за сигурну организацију семинара и пружање ресторанских услуга, у складу са препорукама Института за јавно здравство Републике Српске.

 

Семинар је намијењен савјетницима за хемикалије који имају  завршен први циклус високог образовања са 180 ECTS бодова из области природних наука, медицинских и здравствених наука, инжењерства и технологије или пољопривредних наука.

 

Да би Институт одговорио задатку у смислу организације семинара, неопходно је да нам најкасније до 21.10.2020. године путем поште, факса (051/218-322) или електронске поште (ljiljana.eric@institutzei.net) доставите пријаву, са свим подацима траженим у пријави (цијену и пријаву достављамо на захтјев).

 

Учешће укључује:

 

  • Присуствовање и учешће на семинару,
  • Ручак
  • Кафе пауза,
  • Стручне материјале семинара и
  • Потврду о додатној едукацији.

 

Напомињемо да је присуство додатној едукацији обавезно и без додатне едукације није могуће обављати посао савјетника за хемикалије.

 

Програм рада биће доступан на веб страници www.institutzei.net или достављен на захтјев факсом или мејлом.

 

За додатне информације можете нас контактирати на број телефона/факса: 051/218-322.

 

Увјерени да ћете препознати значај ове едукације и прихватити наш позив на сарадњу, срдачно Вас поздрављамо.