ЈНУ “Институт за заштиту и екологију Републике Српске“ Бања Лука проводи обавезну додатну едукацију/семинар о опасним хемикалијама. Додатна едукација/семинар се проводи у складу са Законом о хемикалијама („Службени гласник Републике Српске“, број 21/18), Законом о биоцидима („Службени гласник Републике Српске“, број 37/09) и Правилником о програму додатне едукације за Савјетника за хемикалије („Службени гласник Републике Српске“, број 69/18).

ghs_pictograms1

Додатна едукација/семинар о опасним хемикалијама ће се одржати 16.12.2022. године у Институту за заштиту и екологију Републике Српске, Видовданска 43, Бања Лука. Учесницима који нису у могућности да присуствују уживо, биће омогућено праћење семинара на даљину.

У складу са чланом 3. став 3. Правилника о програму додатне едукације за савјетника за хемикалије („Службени гласник Републике Српске“, број 69/18), едукација остварена према принципу учења на даљину сматраће се такође континуираном едукацијом.

Пријављени учесници семинара који желе да слушају на даљину ће добити путем електронске поште детаљна упутства о прикључивању у предавања.

Семинар је намијењен савјетницима за хемикалије који имају завршен први циклус високог образовања са 180 ЕЦТС бодова из области природних наука, медицинских и здравствених наука, инжењерства и технологије или пољопривредних наука.

Да би Институт одговорио задатку у смислу организације семинара, неопходно је да нам најкасније до 09.12.2022. године путем поште, факса (051/218-322) или електронске поште (ljiljana.eric@institutzei.net) доставите пријаву, са свим подацима траженим у пријави (достављамо на захтјев електронском поштом).

Котизација за учешће: 100 КМ, односно 117,00 КМ са урачунатим ПДВ-ом и укључује:

  • Стручне материјале семинара,
  • Потврду о додатној едукацији
  • Закуска.

Напомињемо да је присуство додатној едукацији обавезно и без додатне едукације није могуће обављати посао савјетника за хемикалије.

Програм рада ће бити доступан на веб страници www.institutzei.net и достављен на адресу електронске поште.

За додатне информације можете нас контактирати на број телефона/факса: 051/218-322.